Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen


ZAKELIJK


Openbare Verlichting

Openbare verlichting is voor iedereen van groot belang. Het draagt mede zorg voor veiligheid en comfort op de weg. Openbare verlichting is zo afgesteld dat een verkeersdeelnemer objecten op de weg, zoals een overstekende voetganger, goed kan zien. Een andere belangrijke rol is dat je kan zien hoe de weg zich vervolgt. Dit is vooral voor snelwegen en buitenwegen van belang. Voor Essent Lighting verzorgt Sabo elektrotechniek al sinds jaren de aanleg, het beheer en het onderhoud van openbare verlichting. Daarnaast zorgt Sabo elektrotechniek voor het aanstralen en of verlichten van gevels, kunstwerken, sportvelden en bedrijventerreinen. Sabo elektrotechniek is specialist in oplossingen op het gebied van openbare verlichting, lichtarchitectuur en verkeersregelsystemen. Een vertrouwde partner voor realisatie van een veilige, mobiele en comfortabele openbare leefomgeving. Sabo elektrotechniek, voor openbare verlichting op maat.


Technische installatie bedrijven

Sabo elektrotechniek is gespecialiseerd op het gebied van advies, ontwerp, realisatie tot het beheer en onderhoud van technische installaties en systemen. Daarbij staat de opdrachtgever centraal. Onze organisatie en werkwijze zijn erop gericht om de projecten binnen de tijd-, prijs,- en kwaliteitsafspraken uit te voeren in de woningbouw, renovatiebouw, industrie en utiliteitsbouw!

Een reƫle maar accurate planning (gericht werkplan) dragen bij aan een kostenbesparende aanpak. Het onderhoud van uw installaties is bij Sabo elektrotechniek in goede handen!

Sabo elektrotechniek levert de oplossing voor al uw technische vraagstukken of problemen. De techniek staat immers voor niets, maar het moet wel werken! Onze 25 vakkundige elektrotechnische monteurs zijn specialisten als het aankomt op alles wat te maken heeft met elektrotechniek. Door de scholing en certificering van het personeel, volgt Sabo elektrotechniek de ontwikkeling binnen de elektrotechniek op de voet of loopt zelfs een pas vooruit.

Onze technische expertise omvat onder meer:
- alle voorkomende (voorbereidende) technische werkzaamheden (o.a. aanleggen bekabeling)
- verlichting
- besturing/domotica

- beveiliging (noodverlichting)
 • Woningbouw en nieuwbouw
 • Renovatie bouw
 • Industrie
 • Utiliteit
 •  

  Sabo elektrotechniek voldoet aan onderstaande kwaliteitseisen


  - Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijf - klik hier voor het certificaat
  - NEN-EN-ISO 9001:2008 - klik hier voor het certificaat
  - Erkend leerbedrijf - klik hier voor het certificaat

  Klik hier om de bladerbare zakelijke brochure te bekijken. Klik hier om de pdf van de brochure te bekijken.

  Klik hier om het fotoboek te bekijken.


  Disclaimer

  Design: Reclamebureau Magenta